Klíčové slovo

Klíčové slovo
2015-09-22 12:23

Gemius v ČR povede Michal Fejk

Na pozici Country Managera společnosti Gemius pro Českou republiku byl jmenován Michal Fejk. Nový Country Manager bude mít na starosti řízení pobočky agentury na českém trhu, další posílení pozice společnosti, jednání s klíčovými obchodními partnery a spolupráci s mateřskou společností Gemius SA.  

K povinnostem nového Country Managera bude patřit také příprava a realizace obchodní strategie, založené na požadavcích klientů, trendech na trhu a získávání nových obchodních příležitostí. Bude se rovněž věnovat přípravě nabídky společnosti na nedávno vyhlášené výběrové řízení  týkající se měření návštěvnosti internetu v ČR.

Pro mě osobně i pro společnost Gemius jsou tento i příští rok velkou výzvou: právě bylo otevřeno výběrové řízení zaměřené na měření návštěvnosti internetu v ČR. Vedle osvědčených systémů pro správu a měření reklamních kampaní AdOcean a gemiusDirect Effect přinášíme na trh nové a zajímavé produkty. Všechny tyto události se odehrají ve vysoce konkurenčním prostředí a rozumím tomu tak, že být  pod silným konkurenčním tlakem může být pro společnost velmi zdravý impuls“, říká Michal Fejk.

Michal Fejk se v oblasti internetu a médií pohybuje již 16 let, dříve působil jako šéf digitálu v Dentsu Aegis Network a jako marketingový ředitel v Tiscali Media. 

Do schránky> Tisk

Typ obsahu

zpráva

Chcete se dozvědět více o tomto tématu?

Kontaktujte nás

Získejte všechny zprávy, názory a příručky v jednom e-mailu!

Přečtěte si náš newsletter