Klíčové slovo

Klíčové slovo
2019-06-05 10:29

Nový výzkum společnosti Gemius vyhrál cenu IAB Research

Nejnovější výzkum společnosti Gemius získal sošku IAB Research Award, udělovanou mezinárodním sdružením IAB Europe nejlepším výzkumným projektům v Evropě. Společnost zvítězila v kategorii Audience Measurement se svou technologií Single Source, která, díky jednotnému panelu uživatelů, poskytuje komplexní analýzu reklamního trhu – jak tradičních reklamních kanálů (televize, radio) tak online (PC a mobile) včetně velkých internetových hráčů jako jsou Facebook, YouTube anebo Instagram.

Vyhlášení cen proběhlo 4. června na konferenci Interact ve Varšavě. Výzkum společnosti Gemius byl nominován ve třech kategoriích: Advertising SolutionsAudience Measurement a take Research and Data Innovation. Pro společnost Gemius je to již čtvrté ocenění od sdružení IAB Europe, první obdržel za svůj výzkum Behavioral Panel Synthesis BSP v roce 2015, druhé v roce 2016 za výzkum gemiusOvernight a třetí za produkt gemiusAdReal v roce 2017.

Nový výzkum Single Source propojuje dva produkty společnosti Gemius – gemiusPostBuy, který přináší cross-media analýzu marketingových strategií daného subjektu a gemiusAdReal (produkt market intelligence, který poskytuje informace o akcích konkurence v oblasti online a offline reklamy). Samotný Single Source je založen na jednotném panelu uživatelů, u kterých se měří zásah reklamy napříč všemi médii: v televizi, rádiu a na internetu včetně měřených platforem spolu s mobilními aplikacemi.

 

klíčové slovo

Do schránky> Tisk

Typ obsahu

zpráva

Chcete se dozvědět více o tomto tématu?

Kontaktujte nás

Získejte všechny zprávy, názory a příručky v jednom e-mailu!

Přečtěte si náš newsletter